Röda ljus så får det bli | 44 Kvadrat

44 Kvadrat

Annons

Röda ljus så får det bli

IMG_4467

Godmorgon på er!
Idag är det fredag och hur skönt är inte det, i helgen är jag ledig från jobbet så ska passa på och pyssla. Just nu sitter jag och äter frukost och beundrar min snygga adventsljusstake som jag fixade ljus till igår. Innan hade jag tankar på att ha vita ljus i den men tycker att dem röda blev riktigt effektfulla i den så röda it is.

Nu när jag börjar fixa mer och mer inför advent och julen längtar jag så himla mycket tills dagarna är här, har börjat fila på en lista med julmusik på spotify, har ni någon favorit jullåt?

Nu ska jag ta och äta upp frukosten och kika på lite youtube, ha en riktigt bra fredag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats