Redo för advent | 44 Kvadrat

44 Kvadrat

Annons

Redo för advent

ljusstake

Älskar min nya adventsljusstake, detaljer med marmor kan aldrig gå fel helt enkelt. Har dock inte bestämt mig om jag ska ha röda eller vita ljus i den men jag får nog pröva mig fram när det är dags. Tidigare år har jag haft en röd med tomtar på men jag kände att lite variation är alltid kul!

Funderar också på om jag ska köra silver och vita kulor i granen i år även där hade jag rött tema förra året, rött är ju självfallet julens färg men såg en gran med silver och vitt tema förra säsongen och blev lite fast i den designen. Har endast röda detaljer till granen så då måste jag på jakt efter snygga silverkulor men har redan sett några snygga ute i butikerna så det borde inte vara allt för svårt tror jag. LÄNGTAR TILL JUL!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats