Nytt till vardagsrummet | 44 Kvadrat

44 Kvadrat

Annons

Nytt till vardagsrummet

IMG_4476

IMG_4472

Hur snyggt blev inte fönstret i vardagsrummet? I veckan så införskaffade jag mig två nya ljusstakar då stjärnan som varit där innan gick sönder förra året. Först var jag inne på att endast ha en stor i mitten eller enbart en ljusstake på någon av sidorna men när jag såg dessa i affären så slog jag till på två och det ångrar jag verkligen inte.

Dem vita rosorna som brukar få åka ner inför julen får i år stå kvar för att det passade så bra med dem vita ljusstakarna på varje sida. Blir mysigt nu när det kommer mer och mer belysning ute och inne, blir ljusare trots att det blir mörkt så tidigt ute.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats