Morgonstund en fredag i oktober | 44 Kvadrat

44 Kvadrat

Annons

Morgonstund en fredag i oktober

godmorgon

Superknäcke och ägg är starten på denna fredag. Redan helg igen känns som dagarna bara flyger förbi men ibland kan det kännas som att man står på samma ställe och stampar och dagarna rör sig inte ur fläcken. Igår kväll åkte elementen fram i lägenheten också, skönt att få lite extra värme nu när det börjar bli så himla kallt ute sen får man tända ljus så bidrar det också med några grader varmare.

Insåg att jag behöver införskaffa mig nya värmeljus för jag har bara 5-6 stycken kvar i lådan där jag har alla ljus, dem som jag haft senast nu hade sån himla kort brinntid så ska kika efter några som räcker lite längre och sen är det bra med dem som är hundra procent stearin dock är det inget krav från mitt håll men hittar men det till bra pris är det bara att slå till.

Ha en bra fredag nu allihopa och även en mysig helg!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats