Kämpa på mot målet | 44 Kvadrat

44 Kvadrat

Annons

Kämpa på mot målet

lykta

Hej på er!
Plugg och jobb är det som dagarna består av just nu, väldigt mycket i skolan just nu men snart är alla uppgifter och examinationer fixade och en ny kurs startar så då borde det bli lite lugnare (hoppas jag iallafall). Trots många uppgifter konstant i skolan så är snart denna termin slut, efter jul är det bara tre terminer kvar på utbildningen innan jag är färdig Studie- och yrkesvägledare.

Känner att det är avkopplande att skriva ett inlägg här då och då som ett break i pluggandet, minipauser måste man ha för att orka med att läsa, skriva och tänka. Av någon anledning pluggar jag bäst på eftermiddagen och kvällen, på morgonen får jag tvinga både mig själv och min hjärna att producera någonting men måste man så måste man. Nu är det dags att stänga ner här och få lite gjort igen, vi hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Jag är likadan, plugga på morgonen går inte 🙁 Men jag har läst kurser som handlar om lärstilar och man lär sig på otroligt många vis, Vissa måste plugga på morgonen, andra kvällen, andra vid ett bord, andra i en soffa, vissa i mörkt och vissa ljust.
  Så i den kursen lärde jag mig också att “acceptera” min lärstil och inse att jag inte är “konstig” för att jag vill plugga på kvällen i lite halvmörker! 🙂

  Försök att hitta vad som passar dig!

  Kram!

  1. Emma

   Jaa det är bara att kämpa på framåt och hitta den tiden som är bäst att plugga fören själv precis som du säger!
   Snart är vi klara med studierna vännen!

Annons
stats